marți, 29 septembrie 2009

Ce se intampla? Parerea mea!

Doamnelor si domnilor, bine v-am regasit. In seara aceasta avem un meci de box contand pentru ciolanul de aur la categoria grea. In coltul din dreapta, in sort portocaliu si intr-o forma buna, PDL. In coltul din stanga, in sort rosu-murdar aratand anemic si debusolat, PSD.
Meciul a inceput. PSD lucreaza urat, nu are curajul sa se apropie de adversar, se invarte in jurul lui si mai scuipa din cand in cand. Spectatorii din primul rand sunt umpluti de flegmele care nimeresc gresit. PDL-ul pare ca asteapta, incearca sa-i atraga atentia adversarului sa lupte cinstit, dar acesta si-a scos manusile si a inceput sa zgarie la intamplare, ca o fufa suparata ca alta i-a furat gagicu. Ma intreb cat o sa mai rabde PDL.
Hopa, una dintre unghile pesediste i-a atins obrazul! Si era murdara de la banii in care au bagat mana pana la cot 20 de ani, si de la sangele cu care s-au manjit la mineriade. PDL s-a enervat. Se azvarle ca un butoias atomic, cu ochii inchisi, si incepe sa-si azvarle pumnii nimicitor la intamplare. Un croseu spre Nica il trimite pe acesta, cu tot cu partid in corzi. Inselatoare lovitura, toata lumea e in extaz. Sange, striga mogulii si tonomatele lor de pe marginii, vrem sange, costa cat greutatea lui in aur - vrem cu el sa scriem editiile de maine ale tabloidelor, unde ne varsam noi resentimentele.
Intre timp, loviturile nu inceteaza sa curga cu vioiciune: ia de aici un upercut - "parlament unicameral", mama voastra de hoti, directa de dreapta "si doar 300 de alesi", tatal nostru care ne esti in ceruri de corupti ce suntem, urla PDL carand la pumni si impingandui pe pesedisti in si mai multe corzi. PSD urla din toate cele 7 capete, ca din gura de sarpe - iliescu, nastase, hrebe, vanghelie, geoana ranit si mustind de sange: sacrilegiu, blasfemie, tiranu, jos proprietatea privata, traiasca stalin si marx, constitutia, ca e laie a-i balaie, nu ma mai lovi la coaie, piua, stai ba nu mai da, time out betivule etc.
PSD-ul cere ofticat oprirea jocului pe motiv ca PDL-ul are ascunsa intr-una din manusi o potcoava de cal. Mi se parea mie, ca prea da cu sete si prea musca din carne fiecare lovitura administrata. Arbitru se face ca nu aude, iar sirul de loviuri ucigatoare continua cu aceeasi sete. Arbitru: niste apa rece nu vreti voi? o servim la lighean. Am uitat sa va spun ca arbitru tine cu PDL-ul. Va las pe voi sa ghiciti cine e!