marți, 27 octombrie 2009

Toti oamenii lui Iliescu


Acum ceva timp Crin a declarat ca Iliescu este de apreciat ca nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii. Dupa logica acestui profesoras cu creier atrofiat si tupeu de magar, asa cum arata Bizu, Stalin poate fi un binefăcător pentru că nu a omorît mai mulţi oameni decît a omorît!
Nu de mult timp Iliescu l-a blagoslovit ca un parinte, pe acelasi Crin, in felul urmator: ”Sincer să vă spun, mi l-aş fi dorit în PSD, pentru că eu îl văd, din punct de vedere al felului său de a fi, mai aproape de social-democraţie”.

Cand si-a depus candidatura, pampalaul Geoana a zis raspicat, gandind ca poate fura ceva voturi, cea mai mare prostie de pana acum. "Vreau ca aceasta frumoasa zi de toamna sa fie un schimb de stafeta - de la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, la viitorul presedinte, Mircea Geoana", a spus el, si intr-un fel toata mizeria acestui neom numit iliescu s-au transferat pe umerii prostanacului cu gura mare si cap umplut cu aer.
In fata diavolului, pentru o mana de voturi, Geoana a primit toate pacatele celui care e cunoscut ca cel mai mare criminal din Romania.

Despre Oprescu nu mai e nimic de zis! Creatia lui iliescu, doctorul este exact ca monstrul lui Frankenstein, cel care isi declara independenta, dar inca il recunoaste ca creator, stapan si tata, si de la care asteapta mantuirea.
Pe toti trei ii priveste acest politruc cu blandetea unui parinte care este mandru de ce au ajuns progeniturile sale. Noapte le zambeste, inainte sa stinga lumina si sa se bage in pat langa nina. Geoana avea dreptate, numai ca toti trei isi trag seva din trupul mucegait si stricat al acestei vipere bolsevice.