duminică, 25 octombrie 2009

Crin, fa-te ca muncesti!


Crin Antonescu, realizari de parlamentar (mica mapa profesionala):

- a intrat in parlament, in urma unui asa-zis vot uninominal, de pe pozitia a doua, cu un procent de 29,80% in colegiul sau, fiind devansat de reprezentantul PD-L, Ionut Popescu - un om mult mai destept si mai potrivit ca el. Prin urmare, reprezentare in parlament ioc! (sa-i multumim lui parvulescu pentru asta).

- in luarile de pozitie, s-a remarcat prin limbajul de mahala folosit. Printre maretele cuvinte ale acestui pseudo-mare-retor gasim ”codoasa”, ”pitipoanca” (vorbe rostite in parlament). Poate doar Vadim l-ar mai intrece, dar asta nu mai e printre ei. Vorbele acestui individ arata exact ca capsorul lui -umflate si goale de continut.

- Conform celui mai recent raport intocmit de Institutul pentru Politici Publice (IPP) cele mai multe absente in Parlament au fost inregistrate in ultima sesiune de PNL si PSD. La Senat, pe locul intai se afla liderul PNL Crin Antonescu, cu o prezenta de 1%. Din cele 213 şedinţe de votare din prima sesiune parlamentară a anului, Antonescu nu a votat decât de două ori. Iata o declaratie a lui Tariceanu de la inceputul anului: ”Din păcate nu l-am văzut pe Crin Antonescu de peste o lună. Poate l-aţi văzut dumneavoastră, eu nu l-am văzut nici la partid, nici la Parlament, nici în altă parte

- in legislativul trecut, chiulangiu cu coronita a fost tot acest individ cu gura mare si foarte putin creier. Potrivit unui studiu efectuat de Institutul de Politici Publice, dat publicitatii in iulie 2008,Crin Antonescu s-a numarat printre cei mai chiulangii. In schimb, Crin Antonescu este prezent foarte des la talk-show-urile de la televiziunile de stiri. Apropo,e platit cu norma intreaga din taxele pe care noi le dam.

Cum numiti un om care vorbeste ca o tzatza in locuri unde ar trebui sa se dezbata argumentat si cu cap, sau un om care chiuleste cu seninatate de la munca, dar isi ia salariul fara sa-i tremure mana de rusine? Eu il numesc de obicei nerusinat, sau nesimtit. De unde pana unde atunci sloganul sau? Ca bunul simt lipseste la el cu desavarsire! De aceea nu pot sa votez un om ca acesta! Voi puteti?