luni, 26 octombrie 2009

mincinosu domn parvulescu

Il stiti, ala cu barba de respira de ceva timp mai greu! Iata si faptele:

Parvulescu, intr-un comunicat pe ziare.com

Presedintele Traian Basescu nu mai are sustinere pe plan international dupa ce a reusit sa socheze PPE, prin modul in care se raporteaza la Parlamentul Romaniei, a declarat miercuri presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
"Traian Basescu a reusit sa socheze PPE! Politicienii europeni au mari probleme sa inteleaga cum un sef de stat prefera o criza politica si sfideaza niste parlamentari alesi care au format deja o majoritate.

Si acum, o declaratie oficiala a PPE

“PPE isi declara sprijinul pentru candidatura domnului Traian Basescu pentru nou mandat de presedinte al Romaniei. Admiterea Romaniei in Uniunea Europeana a avut loc in timpul mandatului si cu contributia directa a presedintelui Traian Basescu”
“PPE considera ca, intr-o perioada economica si politica deosebit de dificila, Romania are nevoie de un presedinte capabil sa sprijine atat eforturile de redresare economica interna, cat si prezenta eficienta a tarii in UE. Suntem convinsi ca un nou mandat ii va permite presedintelui Basescu sa continue reformele profunde pe care le-a initiat si sa grabeasca aplicarea deplina a normelor si valorilor europene in Romania”

au semnat acest comunicat Presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul.

Concluzia: Analizele politice ale domnului Parvulescu se bazeaza pe formule magice care exista doar in capsorul sau frumos graitor. Realitatea insa bate minciunile gogonate ale acestui déjà expirat individ (pentru cei care se intreaba “de ce expirat?”, http://morar.catavencu.ro/2009/10/23/pentru-cine-minte-cristian-pirvulescu/).